7 juni 2017


Ieder jaar in oktober vindt in Frankfurt de grootste boekenbeurs ter wereld plaats. Elk jaar opnieuw komen meer dan 250.000 mensen uit ruim 125 landen bijeen om hun liefde voor boeken en mediaproducten te delen. Uitgevers, literair agenten, auteurs, illustratoren, journalisten, vertalers en vormgevers begeven zich op weg naar Frankfurt, het hart van het wereldwijde boekenvak.

Royal Jongbloed en Ark Media organiseren een reis naar Frankfurt voor hun auteurs en illustratoren, om te laten zien hoe belangrijk zij voor hen zijn. Beide uitgeverijen willen hun auteurs graag inspireren en met elkaar in contact brengen. Zodat er mooie ideeën ontstaan, die weer leiden tot mooie boeken. Op 13 oktober vertrekt vanuit Amersfoort via Zevenaar een touringcar, die de inzittenden een boeiende en inspirerende dag zal brengen.

Royal Jongbloed en Ark Media hebben samen een boeiend dagprogramma samengesteld, waarin auteurs via een route op de plattegrond over de beurs worden geleid. In de middag staat ook een ontmoeting gepland met buitenlandse uitgevers die een of meer van hun boeken in het buitenland heeft uitgegeven.

Tijdens de reis en ook 's avonds tijdens het gezamenlijke diner is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en kunnen de nieuw opgedane ideeën en inspiratie worden gedeeld.


Terug naar het overzicht