11 juli 2016


Royal Jongbloed in Heerenveen, een grafisch bedrijf en uitgeverij die zich richt op de christelijke markt, heeft er een nieuwe aandeelhouder bij: Landgoed Oranjewoud Participaties B.V. (LOP) een 100%-dochteronderneming van FB Oranjewoud.  

FB Oranjewoud is een participatiemaatschappij die zich ten doel stelt het economische klimaat en dan met name de werkgelegenheid in Noord-Nederland te bevorderen.  Dit wordt gedaan door te investeren in bestaande of nieuwe ondernemingen, die bijdragen aan dit doel. Daarbij ligt de nadruk op continuïteit van de ondernemingen waar in wordt deelgenomen. 

Royal Jongbloed en de huidige aandeelhouders zijn blij met de toetreding van FB Oranjewoud. Naast een financiële versterking gaat de nieuwe aandeelhouder samen met de huidige aandeelhouders een actieve bijdrage leveren door haar kennis en netwerk ter beschikking te stellen.

‘Met deze bijdragen kunnen we nog sterker inzetten  op onze unieke combinatie van drukken, binden en uitgeven en onze concurrentiepositie zowel nationaal als internationaal versterken.  Daarbij willen wij onze naam ook verbinden aan duurzame/missionaire  projecten en/of landen waar de bijbel nog niet in het bezit is van de gewone man of vrouw’, aldus Lenard Wolters, algemeen directeur van Royal Jongbloed.


Terug naar het overzicht