5 januari 2016


Bent u al bezig met de afscheidscadeaus voor groep 8? Op veel christelijke scholen is het gebruikelijk de leerlingen aan het eind van hun basisschooltijd een bijbel mee te geven. Een mooie traditie!

Naast alle kennis, praktische vaardigheden en persoonlijk contact, wil een christelijke basisschool nog iets meer meegeven. Een eigen bijbel bij het afscheid is daar een mooi symbool van. Om het cadeau extra bijzonder te maken, wordt er vaak een persoonlijke tekst in de bijbel geschreven of geplakt.

Zou het niet mooi zijn om ook op de cover van de Bijbel iets persoonlijks te plaatsen?
Via www.ontwerpjebijbel.nl is dat nu mogelijk.


Op de website kunt u een eigen cover ontwerpen. Bijvoorbeeld met een foto van de school of van de klas. U kunt teksten, afbeeldingen en/of clipart toevoegen en zo een uniek cadeau maken. U kunt zelf bepalen of u een speciale schoolbijbel maakt die u elk jaar meegeeft, een speciale bijbel voor elk jaar dat afscheid neemt of zelfs een unieke bijbel per leerling.

Kijk op www.ontwerpjebijbel.nl om een idee te krijgen van de mogelijkheden.
U heeft de keuze uit diverse vertalingen en uitvoeringen: de Bijbel in Gewone Taal (keuze uit twee formaten), de Herziene Statenvertaling (standaard editie of Jongerenbijbel), de Nieuwe Bijbelvertaling (standaard editie of Jongerenbijbel) en de Willibrordvertaling.
 
 Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wenst u een offerte op maat, neem dan contact op met Jan Kees Nentjes, projectleider Ontwerp je Bijbel (jknentjes@jongbloed.com)


Terug naar het overzicht