10 april 2015


Wat is een mooier afscheidscadeau voor groep 8-ers dan een bijbel? Je geeft ze een herinnering aan school mee én iets met inhoud! Het zou natuurlijk nog leuker zijn om een unieke bijbel te geven waarop je iets persoonlijks kunt meegeven: foto's van schooluitjes, het logo van de school, een mooie bijbeltekst of een wens voor de klas… Dit is nu allemaal mogelijk!

Het platform Ontwerp je bijbel biedt je de mogelijkheid om een bijbelomslag helemaal naar wens te ontwerpen. Speciaal voor scholen hebben we een pilot om voor de hele klas een bijzondere omslag te ontwerpen. Je maakt één cover voor de klas en kunt bijvoorbeeld voor ieder kind apart de naam op de omslag plaatsen. Zo geef je écht een bijzonder aandenken!

Hoe werkt het?

We hebben plek voor 10 scholen, dus wees er snel bij! Je kunt je opgeven via dit formulier en als je bij de eerste 10 aanmeldingen zit, krijg je een mail met instructies om aan de slag te gaan op ontwerpjebijbel.nl.

Scholen die meedoen aan deze pilot krijgen maar liefst 20% korting op de totaalprijs. De kosten verschillen per bijbelvertaling, -formaat en materiaal. De standaardtarieven zijn te vinden op deze pagina. Hier komt de 20% korting dus nog bovenop.


Terug naar het overzicht