Bijbels

We hebben speciaal hulpmiddel gemaakt waar je makkelijk de Bijbel vindt die het best bij je past. Kijk op www.kiesjebijbel.nl 

Bijbelapps

De app kan op elk apparaat worden gezet dat is gekoppeld aan de Google- of Apple-account waarmee de app is aangekocht. Het maakt niet uit of het om een telefoon of een tablet gaat. 

Voor het kopen van de Android-app is een credit card verplicht. Daar kunnen wij niets aan veranderen, helaas. U zou wél een credit card van een bekende kunnen gebruiken, maar dan moet u die koppelen aan uw eigen account. Aankopen voor iOS (zoals BibleOn) kunnen ook worden afgerekend middels iTunes cadeaukaarten die te koop zijn in kiosken en boekhandels. 

Nee, helaas. Android/Google heeft deze beveiliging ingebouwd omdat apps anders met iedereen kunnen worden gedeeld.

Dat is niet nodig. Als u een nieuwe telefoon koopt, kan de app gewoon opnieuw gedownload worden, zonder extra kosten.

U kunt uw gegevens (Naam, adres, woonplaats, rekeningnummer) mailen naar receptie@jongbloed.com. Dan wordt het geld teruggestort op uw rekening.

U activeert de code door een betaling te doen via www.hsvvoorjongeren.nl/webshop . U downloadt de app in de Google Play Store. U kunt zoeken op ‘HSV Jongeren Bijbel’. Dat downloaden is gratis. U kunt de boeken Genesis en Jona bekijken, maar na het invoeren van de geactiveerde code worden alle bijbelboeken beschikbaar.

Doelgroepbijbels

Nee, de bijbeltekst wordt onverkort opgenomen. De kanttekeningen dienen juist om de bijbeltekst toe te lichten en om de lezer te helpen in gesprek te gaan met de bijbeltekst. Het respect voor de tekst staat voor op. 

Nee, maar we denken dat het mogelijk is om vanuit de specifieke interesses van ieder onderdelen van de tekst naar voren te halen, waardoor het mogelijk is de interesse te stimuleren. 

De bijbeluitgave beoogt allereerst zoveel mogelijk mensen te helpen bij het bijbellezen. Het ideële doel staat voor op. We hopen dat er zoveel mensen geïnteresseerd zijn, dat de uitgave ook rendabel is.

De Jongerenbijbel en Vrouwenbijbel zijn te verkrijgen bij de christelijke boekhandel. is eerder verschenen. Wie voorbeelden van een manneneditie wil inzien, moet naar het Engelse, Zuidafrikaanse of Duitse taalgebied.

Het gaat niet om een uitgave die emancipatie beoogt, het gaat om het stimuleren van het bijbelgebruik. 

De Jongerenbijbel en Vrouwenbijbel zijn inmiddels verschenen. De Mannenbijbel verschijnt naar verwachting in de loop van 2017.