Musical groep 8 - 'Het Kanjer College'

Samenvatting van de afscheidsmusical

Het Kanjer College doet mee aan de competitie 'Beste Brugklas van Nederland'. De directeur wil dit jaar absoluut de prijs winnen. Vorig jaar heeft het Loser Lyceum op oneerlijke wijze gewonnen, dus de druk is groot! Er moet keihard gewerkt worden. Maar de komst van een nieuwe leerling, de winnares van 'The Choice', en haar cameraploeg, zet de boel behoorlijk op z'n kop. Als er dan ook nog een taart wordt bezorgd waardoor alle leraren ziek worden, is de chaos compleet. Tot overmaat van ramp besluit de jury op dat moment de school te komen inspecteren. Het Kanjer College dreigt gediskwalificeerd te worden. Maar dat laten de brugklassers niet gebeuren! In een wervelende show laten ze de jury zien wat ze kunnen. Komt alles goed, of gaat het Loser Lyceum er ook dit jaar met de winst vandoor?

 

 

   Bekijk hier de filmpjes die gemaakt zijn tijdens de opname van de musical-cd!

  

   Lees hier een gedeelte van het tekstboek

   Bekijk hier een voorbeeld van de bladmuziek

   Beluister hier nog drie liedjes!

 

 

Productinformatie

De afcheidsmusical voor groep 8 'Het Kanjer College' is geschreven voor 20-27 rollen. Er zit ook een versie bij met 17-21 rollen, voor kleinere klassen. De teksten van de musical kunnen indien gewenst door de leerkracht worden aangepast.

De liedjes in deze afscheidsmusical zijn op muziek gezet en opgenomen door Rob en Lee Ann Vermeulen, en ingezongen door de Kids Crew.

Wanneer u de musical bestelt, ontvangt u het volgende pakket:

→ 1 cd met daarop:

  • 8 liedjes + 8 backingtracks
  • Liedteksten
  • Bladmuziek van 8 liedjes (melodielijn met akkoorden)
  • Tekstboek voor 20-27 rollen (Word-bestand)
  • Tekstboek voor 17-21 rollen (Word-bestand)
  • Programmaboekje met korte inhoud, rolverdeling en liedteksten (voor het publiek)
  • Poster om de musical aan te kondigen
  • Flyer om bezoekers uit te nodigen

→ Informatie over opvoeringsrecht (klik hier voor meer informatie over opvoeringsrechten)

Wilt u meer cd's bestellen? Dat kunt u aangeven op het bestelformulier. U kunt uw extra bestelling ook later doorgeven. Gebruikt hiervoor de link die u ontvangt in de bevestigingsmail van uw bestelling.

Prijzen:

Totaalpakket musical Het Kanjer College (incl BTW): € 120,00
Extra cd (incl. BTW):  € 15,00

 

Verzend- en betaalinformatie

Enkele minuten na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging via e-mail. De bestelde producten kunt u binnen 3 werkdagen verwachten (tenzij anders wordt vermeld in de bestelbevestiging).

Bij uw bestelling zit een factuur welke u binnen 14 dagen dient te voldoen.

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. deze afscheidsmusical? Neem dan contact met ons op via promotie@jongbloed.com of bel 088-3263329.