Geef kleur aan je Bijbel

Bible journaling voor kinderen


Geef kleur aan je Bijbel is er speciaal voor kinderen! In deze Bijbel vind je 28 verhalen uit de Jeugdbijbel, voorzien van een illustratie en een tekst in handlettering. Schilder de toren van Babel af, kleur David en de reus en laat je fantasie los op het verhaal van Jezus' terugkomst.

De kinderbijbel heeft een brede kantlijn en bij elk hoofdstuk een illustratie van Linette Trapman en een handlettering van Marjolein Stoové. Ook de titels zijn gehandletterd. Dus je kunt heerlijk veel kleuren en de letters lekker natekenen. Schrijf je favoriete bijbeltekst in de kantlijn en gebruik mooie letters of stempels. Gebruik stift, wasco, stickers, ... wat je maar wilt!

Met biblejournaling verwerk je op een creatieve manier de betekenis van het bijbelverhaal. De verhalen zijn geschreven door Lieke van Duin, Mireille Geus en Corien Oranje en geschikt voor kinderen van ongeveer 9 t/m 12 jaar. 
 

     


 
Inspiratie

Benieuwd wat je allemaal kunt met deze kinderbijbel? Illustrator Marjolein Stoové schreef op ideetjes en tips voor je op. Lees hier haar blog, mét gratis download uit Geef kleur je Bijbel. Of bekijk hier de instructievideo's over bible journaling van illustrator Linette Trapman!

Geef kleur aan je Bijbel - Mozes