Fotowedstrijd Het Boek

We leven in een beeldende tijd! Overal zie je foto’s en video’s, en vaak maak je zelf ook foto’s of filmpjes van bijzondere gebeurtenissen. De bijbeluitgave Het Boek wil de tekst van de Bijbel dichter bij de mensen van deze tijd brengen. We zijn daarom op zoek naar foto’s uit het leven van elke dag. De foto’s vormen een illustratie bij een bijbelfragment en nodigen daarmee uit om je eigen gedachten te verbinden met de bedoeling van de Bijbel. 
 

Fotobijbel

Tot 15 september kon iedereen foto’s insturen voor deze nieuwe uitgave van Het Boek. Als je foto (of foto’s) wordt (worden) opgenomen, krijg je een gratis exemplaar en natuurlijk wordt ook je naam genoemd in de uitgave. De drie mooiste foto’s krijgen bovendien een editie van Het Nieuwe Leven overhandigd. Afhankelijk van het aantal inzendingen zal er een uitgave komen met een selectie van bijbelteksten dan wel een complete bijbeluitvoering.

De wedstrijd is inmiddels ten einde en de jury gaat nu bekijken welke foto's geschikt zijn voor de fotobijbel. Daarbij wordt gelet op: kwaliteit van de foto, uitstraling van de foto, voldoende detaillering, de logische verbinding van foto met bijbeltekst en de originaliteit. Alleen fullcolour foto's maken een kans. 
 

Tips

  • Inspiratie opdoen? Bekijk hier een serie voorbeelden van foto's voor de fotobijbel.
  • We zoeken foto's bij alle boeken van de Bijbel: denk dus ook aan bijv. Amos en Obadja! 
  • Ook minder vanzelfsprekende foto's zijn van harte welkom. 
     

Insturen

Insturen is helaas niet meer mogelijk.

Royal Jongbloed correspondeert niet met inzenders, anders dan het informeren van de prijswinnaars. De uitslag wordt ook opgenomen op de website van Royal Jongbloed.