Boekpresentatie en symposium

Veenendaal
9 februari 15:00 tot 9 februari 19:00

Nieuw leiderschapTegenwoordig maakt klassiek hiërarchisch leiderschap plaats voor gespreid of gedeeld leiderschap. Top-down organiseren verdwijnt meer en meer naar de achtergrond en bottom-up organiseren is het nieuwe normaal. Organisaties maken d e beweging van positionele hiërarchie naar professionele hiërarchie: niet wie de baas is mag het zeggen, maar wie het weet.

In Nieuw leiderschap. Van bezitten naar delen worden deze veranderingen in hun context geplaatst, kritisch bekeken en gelegd naast bijbelse bezinning. Er blijkt veel waardevols in te zitten, maar klakkeloos omarmen is niet aan de orde. Het boek loopt uit op een aantal spiegels waarmee de lezer wordt uitgedaagd te reflecteren op het eigen handelen. Negen portretten van leiders uit verschillende sectoren completeren dit boek.

De auteurs delen een interesse in christelijke visie op leiderschap. Zij geloven dat christelijk leiderschap goed past bij een beweging van bezitten naar delen.
 

Symposium

Op 9 februari 2018 is er een symposium rondom 'Nieuw leiderschap'. Van harte welkom!

Sprekers zijn onder andere:

  • Drs. Dick Both
  • Alex de Bruijn
  • Prof. Arwin van Buuren
  • Prof. Arnold Huijgen

Het symposium wordt gehouden in de aula van het Ichthuscollege te Veenendaal en start om 15 uur. Rond half 7 sluiten we het symposium af met een buffet. Deelnemers ontvangen het boek. 

Deelname aan het symposium kost € 95,-. Dit bedrag is inclusief het boek en de maaltijd. Opgave is verplicht en inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 

>> Aanmelden

 

     


Terug naar het overzicht